Selecteer een pagina
Stichting Sociaal Solidair

Na het ophalen van de mooie groententas en het vleeswarentrio van Bossers aangekomen op de laatste plek voor vertrek, de Marktbakker en wat zijn we ook daar weer verwend!
Onderweg naar Wognum zien we mooie landschappen en wateren. Het is heerlijk weer en Manuel heeft besloten nog maar ff lekker een dutje te doen voordat we er zijn. Onderweg nog een hele brutale ooievaar tegengekomen die onze broodjes wou pikken.

Eenmaal aangekomen een heel warme ontvangst met lekker koud flesje drinken en alle informatie die we nodig hebben. De caravan is supermooi en schoon alles ziet er goed uit. Nog ff naar het winkelcentrum geweest om wat te drinken te halen en daarna hebben we een grote pan met friet en snacks gehad. Daarna nog ff gezellig gekletst en rummikub gespeeld.  ‘s Ochtends zijn we weer supererg verwend met een ontbijtje, heerlijk warme broodjes en gekookte eitjes. Wat een verwennerij.. hier zou ik wel aan kunnen wennen ?

Vandaag zijn we in volendam wezen kijken, was ook erg leuk, erg van genoten ondanks de natte ochtend hebben we lekker weer gehad. Eenmaal terug op de camping lekker gegeten en lekker uitgerust en genoten van de rust. Na een gezellige avond zijn we lekker op tijd naar bed gegaan zodat we goed uitgerust zijn voor de laatste drukke dag.
Na een heerlijk ontbijtje zijn we de schoonmaak gaan doen en Manuel lekker buiten spelen.

Omdat we graag onderweg naar Eindhoven nog wat van deze kant van Nederland willen zien rijden we rond het middaguur aan. Nog ff naar Jans geweest om hem te bedanken. Op de route terug naar Eindhoven via de dijk bij Enkhuizen zijn we uitgekomen bij Flevonice een prachtig speelpark. Helaas voor Manuel waren er geen andere kinderen maar hij heeft lekker gespeeld, gesprongen en gefietst terwijl wij een kopje koffie dronken. Helaas sloeg het weer om en werd het heel nat waardoor we weer onze weg naar Eindhoven vervolgd hebben.

Wij hebben heel erg genoten van deze vakantie, zijn vermoeid van de lange reis maar toch ook wel ontspannen en uitgerust. Manuel heeft het heel erg naar zn zin gehad en zou wel terugwillen naar de camping ipv naar huis.
Wij willen iedereen bedanken die dit mogenlijk heeft gemaakt voor ons de sponsor, Stichting Sociaal Solidair en Jans Mulder!

Share This