Selecteer een pagina
Stichting Sociaal Solidair

“Via Sociaal Solidair ben ik samen met Conny van Gulik en  Mariëtte naar Camping Buitenlust geweest.

We hebben fantastische dagen gehad. Het was een super de luxe caravan waar we in zaten. Mariette en ik hebben heerlijk gezwommen in het verwarmde zwembad. Ook hebben we lekker ontbeten en gekookt. Ik denk wel dat ik wel wat aangekomen ben.

Ook genoten van de vogels die fluiten, zoals meesjes merels en een koekoek. Die hoor je in Eindhoven niet. Ook lekker gewandeld in de bossen. Heerlijk die boslucht. We hadden alleen ook op die laatste dag een flinke onweersbui en regen dat vond ik niet zo’n pretje, maar ja, dat mocht ook wel want het was erg warm.

Je ziet hier de foto’s en ik wil Sociaal Solidair die het mogelijk hebben gemaakt heel super super bedanken want ik heb echt genoten van alles. Dit is zeker nog een voor herhaling voor volgend jaar. Dit gaf me vrede en rust.. Wat ben ik blij dat ik geweldige lieve mensen om me heen heb !!!

Conny Bedankt lieve schat!!!”

Bovenstaand bericht op ons forum. 2 Alleenstaande vrouwen zijn half mei, onder begeleiding van een teamlid, een weekendje naar de camping geweest. Ze hebben tijdens een inloop kennisgemaakt met elkaar en het klikte. We hebben de dames een heerlijk rustig weekend kunnen geven waarin ze hun problemen even konden vergeten en konden genieten van de rust die op de camping heerst.

Share This