Selecteer een pagina
Stichting Sociaal Solidair

“Afgelopen weekend heb ik een geweldige tijd gehad op camping de Buitenlust met mijn kinderen.

We hebben dit weekend mogen krijgen dankzij de sponsoren. Mijn dank is groot!

Na 10 minuten aanwezig te zijn op de camping viel alles van mijn schouders. Even weg uit de dagelijkse sleur gewoon 3 dagen even een andere omgeving.

De caravan is prachtig en van alles voorzien. Voor mij was het ook even vakantie het leek of ik er al een week zat. Dankzij de sponsoren heb ik ook lekker kunnen uit eten met mijn kinderen.

Helaas vanwege een mega hoest aanval vrijdag avond heb ik waarschijnlijk wat ribben verdraaid wat pijnlijk is, maar dat nam de zwempret niet weg.. Ik raad iedereen aan als het kan om deze caravan te boeken

Nogmaals heel erg bedankt!!!!! “

 

Een mooi bericht op ons forum. De winnaar van de Boost mocht dankzij sponsoren, een heerlijk weekend genieten met zijn kinderen op camping Buitenlust. Het weer was goed en we hebben een gezin even weekend zorgeloos kunnen laten genieten.

Share This