Selecteer een pagina
Stichting Sociaal Solidair

Toverland 10-09-2023

Begin September zijn we met 20 kinderen en 7 begeleiding naar Toverland geweest. De bus was lekker op tijd en om 9u gingen we op pad. Het was extreem warm die dag, maar dat mocht de pret niet drukken.

Bij aankomst werden de kinderen ingedeeld bij de betreffende begeleiders en gingen ieders hun weg door het park. Ze mochten overal in, mits ze de juiste lengte voor een attractie hadden.

Tussendoor bij een terrasje een ijsje en drinken. Voor het terrasje was een speelgelegenheid met loopstenen en water ertussen. Daar hebben de kinderen heerlijk hun verkoeling kunnen zoeken. Sokken en schoenen uit en spelen maar… Een begeleider die namens Medical Division erbij was, was zo aan het dollen met de kinderen, dat hij kletsnat werd gegooid door ze. Maar dat was zo opgedroogd in die hitte.

Net voor we weer richting bus gingen nog vlug een waterattractie mee gepakt. Eenmaal in de bus, via de MacDonalds vlakbij Toverland, weer naar Eindhoven. Het is een enerverende, warme maar super gezellige dag geweest. Iedereen heeft genoten.

We bedanken Agit van Medical Division voor het mogelijk maken van deze dag

Share This