Selecteer een pagina
Stichting Sociaal Solidair

NL Doet 16-03-2019

Voor de kinderen was dit een droom activiteit, liggen in een zandberg, scheppen en met de kruiwagen lopen. Storten in de bakken en met je handen door de grond. Zo zagen ze er dus ook uit 😍. Voor de allereerste keer, zolang we dus in het pand zitten moesten ze hun kleren buiten afkloppen en hun schoenen uitdoen als ze naar binnen kwamen. 😉.
Er is heel hard gewerkt door iedereen. Nu gaan we hopen dat als er meer zaadjes geplant gaan worden kinderen veel mogen gaan plukken.
Sla, radijsjes, paksoy, wilde spinazie, allemaal snelgroeiend. Tomatenplantjes, komkommerplantjes en een lage bonensoort waren al opgekweekt door Conny van Gulik en staan erin. Braam, bes en framboos is ook gezet. Dat duurt wat langer maar wie weet.
Voor fleurig zijn er ook gezellige plantjes gezet. Bakken voor de kruiden staan ook al klaar maar de kruiden laten we nog paar weken wachten. We gaan het dus beleven. Wie zaait zal oogsten denken we maar.
Voor de kinderen hadden we een leuke verrassing voor hun harde werken. Met een humor twist erbij. Een zakje magisch zand voor binnen op tafel. We dachten als je de hele dag met zand aan werken bent waarom binnen dan niet. Ook fijn voor de ouder(s) 😍.
Kinderen en vrijwilligers die meegeholpen hebben met dit project allemaal bedankt !
NL DOET is een fijne mogelijkheid om naast DOEN ook een keer zaken te realiseren die financieel voor ons dan bereikbaar zijn.

Share This